Sunday, October 13, 2013

Change and Inconsistency



only way to make sense of change is as an inconsistency... 

Jediný způsob, jak pochopit změny, je jako nesoulad. ...





5 comments :

  1. Rudy,
    tuto Tvoji fotku jsem si musela prohlídnou několikrát a nechat si ji tak trochu uležet v hlavě. Je pro Tebe atypická... ale musím říct, že se mi líbí svou jednoduchostí.
    Působí na mě tak trochu smutně a Tebe já vnímám a cítím jako velkého optimistu.
    Ale určitě každý z nás máme dny, kdy není moc veselo. :)

    ReplyDelete
  2. Hanko, kazdy mame sve dny, to je pravda, ja jsem vcelko veseli optimistycky, aspon se snazim byt, protoze byt porad nasranej mne nepomuze stejne. Zaroven jsem impulsivni, to znamena, kdyz mne neco nastve, mrzi,…tak mne to nuti neco vytvorit, nekam asi tu energii chci strcit, nez abych nekomu vrazil jednu pesti. Nekdy, posledni dobou, co jsem se zacal stykat s byvale vlasti obcany, virtualne, mne tyhle pocity, vrazit jednu nekomu vznikaji casteji. A neni moznost jina, nez vypnout PC, a potom ti to zustane v hlave, a ptas se sam sebe: “ jak je to mozny ze jsou lidi tak blbi”.
    A pak si uvedomis: “proto jsem od tama odesel, a u z jsem zapomnel, ted se mne to vraci zpatky” Ze zacatku jsem se tomu jen small.
    Ovsem to vsechno o cem jsem se rozepsal, nema nic spolecneho s toto fotkou, ani s touto gallery, a ani nevim proc to pisu.

    ReplyDelete